0

Ingrediente:

  • 1/2 ceasca ulei virgin de nucă de cocos
  • 1/4 ceasca unt de migdale crude (sau unt de nuci la alegere)
  • 1/2 cana pudra de cacao
  • 1/2 cana sirop de arțar pur (sau nectar de agave)
  • 1 lingura extract de vanilie pură
  • Un ciup de sare fina
  • 3/4 ceasca cu nuci crude – fărâmițate

 

Cu un mixer bateti împreună uleiul de nucă de cocos și untul de migdale.

Adaugati pudra de cacao și le bateti din nou până sunt combinate.

Se toarnă siropul de arțar, vanilia și sarea și se bat pana se omogenizeaza.

Dupa ce avem o compozitie omogena adaugam si nucile.

Se toarna aluatul intr-o tava medie, in prealabil se acopera fundul cu hartie de copt. Nivelati amestecul din tava pana cand este intins. Pentru un efect artistic mai adaugati o mana de nuci pe deasupra.

Se baga la frigider neacoperit aproximativ 1 oră, sau până cand este solid. Se taie în pătrate mici și se savureaza!

2616948c803873c79eff5a4fd4fb43cc

Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu