5

Ingrediente:

  • 30g unt topit
  • 2 lingurite cu ulei de măsline
  • 80g (1/2 cana) dovlecel ras
  • 60g (1/2 cana) morcov ras
  • 50g păstârnac ras
  • 2 ceape verzi tocate
  • 3 oua batute usor
  • 40g (1/3 cană)  brânză
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • 1 lingura cernuta de făină

Incalziti cuptorul la 180 ° C. Se unge o tava de 18cm cu untul topit si se acopera cu hartie de copt. Se calesc legumele – dovlecelul, morcovul, pastarnacul si ceapa – timp de 4-5 minute sau pana cand se inmoaie. Dupa ce sunt gata se pun deoparte timp de 10 minute, sa se raceasca. Se combina amestecul de legume cu oualele, branza, patrunjelul si faina intr-un castron mare si se amesteca bine. Se toarna amestecul in tava pregatita si se niveleaza. Se coace la cuptor timp de 12 – 15 min. Dupa ce se raceste se taie si se serveste. 

fritataSa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter
Etichete: , ,

5 Comentarii

  1. Ana spune:

    Eu as inlocui o parte din patrunjel cu spanac proaspat si as renunta la lingura de faina. Are suficient ou sa o lege 🙂

    Multumim pentru reteta!

  2. iulia spune:

    am incarcat si eu, foarte buna! sotului meu ii place, ceea ce e bezond expectations! 🙂 el ocoleste sovlecelul, pastarnacul in orice mancare

    o sa mai fac su siguranta, multumesc

  3. Alina spune:

    Imi place mult reteta, merge bine cu castraveti murati, yumi:)

Lasa un comentariu