- 1 conserva (400 ml) lapte de cocos
- 1/4 – 1/2 cana zahar pudra (adaugati mai putina initial si ajustati dupa gust)
- 1/2 lingurita esenta de vanilie (optional)
PREPARARE
1. Puneti conserva de lapte de cocos la frigider si lasati-o peste noapte.
2. Puneti vasul in care veti prepara frisca la congelator timp de 10 minute inainte de a va apuca de treaba.
3. Desfaceti conserva cu atentie, fara a agita continutul si varsati in vas doar partea solida, lasand lichidul deoparte (il puteti folosi la smoothie-uri).
4. Mixati folosind un mixer timp de 30 de secunde.
5. Adaugati zaharul si esenta de vanilie si mixati din nou timp de 1 minut.
6. Gustati si, daca mai simtiti nevoia, adaugati zahar in plus.
7. Pastrati frisca de cocos la frigider, se va intari stand la rece. O puteti pastra fara probleme timp de 1-2 saptamani.