0

 Bean GinaO multime de studii dezvaluie faptul ca nutrientii si ingredientele naturale din fasolea verde ajuta la dieta si la combaterea si prevenirea a nenumarate boli.Contine  importante rezerve de vitamine (C, B1, B2, B3, B6,B9), de minerale (magneziu, potasiu, nichel, litiu, cobalt, crom, fier), de triptofan şi de aminoacizi. Doar o cana de fasole verde proaspata contine 200 de miligrame de potasiu, beta caroten si vitamina A. Beta carotenul reduce riscul de dezvoltare a anumitor tipuri de cancer, iar vitamina A mentine acuratetea vederii si stimuleaza dezvoltarea osoasa. Fasolea verde la conserva, fara sare adaugata, contine tot atatea calorii, fibre alimentare si fier, precum fasolea verde proaspata.

 

Beneficiile fasolei verzi asupra sanatatii:

  • furnizeaza o cantitate mare de antioxidanti
  • protejeaza sistemul cardiovascular
  • efect anti inflamator
  • faciliteaza digestia

Prepararea fasolei verde la aburi permite pastrarea integrala a aromei si a proprietatilor nutritive.

 

Etichete:

comment closed