0

Ingrediente pentru 2 portii:

  • 1 ananas
  • 300g tofu taiat cubulete
  • 150g mix de ardei rosu, verde si galben
  • 1 ceapa rosie medie
  • 100g boabe de porumb din conserva
  • 50g caju
  • piper cayenne
  • curry
  • 100ml lapte de cocos
  • 4 linguri de ulei
  • 2 lingurite zahar brun

Se taie ananasul in jumatate din care se scoate pulpa, se taie cubulete si se lasa deoparte. Intr-o tigaie punem uleiul impreuna cu bucatile de tofu si le tragem in tigaie pana devin aurii pe toate partile. Cand au prins culoare se adauga ceapa si ardeiul taiate julien pana devin al dente.
Separat intr-o alta tigaie se trage ananasul impreuna cu zaharul brun pana cand este usor facut. Dupa ce sunt gata cubuletele de tofu si ardeiul se amesteca cu bucatile de ananas. In aceeasi tigaie se mai pune curry, piper si sare – dupa gust, laptele de cocos, nucile caju si porumbul. Se mai trage 2 minute la tigaie pana cand sunt toate amestecate bine.La sfarsit se umple fiecare jumatate de ananas cu mixul rezultat.

Delicii vegane in cupa de ananas

Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter
Etichete: , , ,

Lasa un comentariu