0
unnamedIngrediente
  • 1.5 cana (200g) caju hidratat
  • 10 bucati rosii uscate (90g)
  • 1 catel usturoi zdrobit
  • zeama de la 1 lamaie
  • ¼ lingurita sare
  • un praf de piper
  • 4 linguri de apa
 
Preparare
  1. Adaugati toate ingredientele in blender sau robot de bucatarie si procesati pana se formeaza o crema fina.
  2. Procesarea poate dura cateva minute, timp in care este ideal sa impingeti compozitia spre centrul blenderului folosind o spatula. 
  3. Faceti acest lucru din cand in cand, dupa care porniti din nou blender-ul sau robotul.
  4. Adaugati putina apa in plus daca este necesar, pentru a atinge consistenta dorita.
  5. Serviti crema pe tartine, biscuitei sau tortillas.
  6. Pastrati crema intr-un borcan sigilabil in frigider (pana la 5 zile).
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

comment closed