0
unnamed (1)Ingrediente
  • 1 cana caju hidratate peste noapte
  • ½ lamaie proaspata
  • 1 mana busuioc verde
  • 1 mana arpagic proaspat
  • 2 linguri sirop de artar/agave
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • ½ cana apa
 
Preparare
  1. Adaugati apa in blender.
  2. Stoarceti jumatatea de lamaie si adaugati-o in blender.
  3. Adaugati siropul de artar/agave.
  4. Adaugati un praf de sare si piper proaspat macinat.
  5. Adaugati verdeata.
  6. Apoi adaugati caju-ul.
  7. Procesati pana obtineti o compozitie cremoasa.
  8. Adaugati mai multa apa daca iese prea groasa crema.
  9. Gustati pentru a testa daca este suficient de sarata/piperata crema obtinuta.
  10. Savurati pe tartine sau utilizati ca topping in retete!

comment closed