0

Ingrediente:

  • 200g unt
  • ½ lingura sirop de artar
  • 1 cană făină
  • 1 cană de zahăr tos
  • Ovăz 2 ½ cesti
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 linguriță de condimente amestecate

Crema de ciocolata:

  • 1 baton Mars
  • 80ml smantana de gatit
  • 20g ciocolata neagra (aproximativ 3 pătrate)

 

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C.
Topiți untul și siropul intr-o tigaie la foc mediu. Se amestecă toate ingredientele uscate într-un castron, apoi se adaugă untul și siropul.
Se amestecă bine pentru a combina. Rulati amestecul în bile mici, de marimea unei nuci.
Bilutele le puneti pe o tava de copt și le aplatizati cu o furculiță. Acesti biscuiți nu se lasa foarte mult asa ca aplatizati cât mai mult posibil.
Coaceți timp de 13-15 minute. Când ii scoateti din cuptor vor fi in continuare moi, dar bagati la rece, devin fermi.

Pentru umplutura de ciocolata:
Se taie batonul Mars în bucăți mici și se topeste la foc mediu, împreună cu smantana lichida si ciocolata neagra.
Se amestecă pana cand sosul este lucios, apoi bagati la frigider până când este o suficient de gros pentru a unge biscuitii.

ccc

Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu