0

Ingrediente:

  • 400g năut scurs și clătit
  • 2 oua mari
  • 3 linguri lapte integral
  • 4 linguri de făină
  • 1 lingurita praf de copt
  • un buchet ceapa verde: ½ tocat & ½ feliat pe lungime
  • 4 lingurițe de harissa
  •  3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 dovlecei tăiati în felii subțiri
  • 200g branza feta maruntita
  • un buchetel cu frunze de menta
  • 150ml iaurt

Se toarna jumatate din naut in blender pana se omogenizeaza. Cu motorul pornit se adauga oulele si laptele, apoi faina si praful de copt. Se amesteca pana cand este un aluat fara cocoloase. Se adauga in aluat nautul intreg si ceapa verde tocata. Se adauga in aluat jumatate din Harissa.

Se prajesc dovleceii pana devin aurii si se pastreaza la cald in cuptor. Apoi se pune aluatul la prajit pana veti vedea ca apar niste bule, apoi il intoarceti si pe partea cealalta.  Clatitele se pun langa dovlecei. Clatitele se servesc alaturi de dovlecei, feta, menta maruntita si ceapa verde. Peste se toarna iaurtul amestcat cu Harissa ramasa.

recipe-image-legacy-id--1249463_8Sa aveti pofta de sanatate!

 

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter
Etichete:,

Lasa un comentariu