0

Ingrediente pentru blat:

  • 200g pesmet
  • 100g unt
  • 3 linguri miere sau zahar brun

Se topeste untul si se amesteca cu pesmetul. In compozitie se mai adauga 3 linguri de miere sau zahar brun. Se toarna in tava in care vom pune si crema de dovleac si branza, si se baga la frigider. Compozitia pentru blat se intareste imediat! 😉

Ingrediente pentru crema:

  • 200g branza ricotta sau philadelphia
  • 350g de dovleac copt la cuptor acoperit cu folie de aluminiu sau fiert in lapte (dovleacul este gata in momentul in care poate fi patruns usor cu o scobitoare sau furculita)
  • 100g unt topit
  • 2 oua
  • esenta de vanilie sau migdale – se pune o lingurita
  • 3 linguri cu zahar brun sau miere

Se blendeaza toate ingrediente pana se obtine o pasta fina. Se toarna peste blatul din frigider  si se lasa la rece. Este de preferat sa stea peste noapte la frigider ca sa se poata inchega,

Ca decor se serveste cu sos din fructe de padure, ciocolata, caramel sau felii de portocale.

Untitled-1Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu