1

Satya, impreuna cu Societatea Vegetarienilor din Romania organizeaza un bufet vegetarian de 1 mai, o incantare de preparate delicioase, variate, ce pot deveni inspiratie pentru fiecare dintre noi.

Este o ocazie de a incerca Meniul Nou de Primavara al Satyei si de a afla cat de diversa poate fi mancarea vegetariana si vegana.

Chiar si pentru cei care deja sunt vegetarieni de multa vreme, bufetul va fi o surpriza incantatoare. Mai mult decat atat, e o ocazie de a socializa de vorba si de a cunoaste oameni noi.

Data evenimentului: joi, 01 mai, orele 12:00.
Pretul bufetului este de 45 lei.
Va rugam sa confirmati participarea, specificand numele, numarul de locuri si un numar de telefon la 0736.392.587.

Pretul pentru bufet este de 45 lei/persoana, si include 12-13 feluri de mancare diferite. Fiecare persoana va avea posibilitatea de a-si reincarca farfuria si va avea la dispozitie apa plata, kombucha si limonada la carafa.

Iata lista preparatelor ce va stau la dispozitie:

Falafel – Naut, patrunjel, coriandru, ceapa, usturoi, susan, nucsoara, chimen, sare, piper, ulei de floarea soarelui.
Sos: Usturoi, lamaie, piper, sare, susan
Hummus – Naut, pasta de susan, suc de lamaie, usturoi, suc de portocale, ghimbir, ulei de masline, paprika, patrunjel, muguri de pin, sare.
Mix de bruschete: Pâine integrală, măsline Kalamata, roșii, usturoi, vinete, tofu, muguri de pin.
Guacamole cu tortillas – Avocado, ceapa verde, rosii, suc de lamaie, coriandru, sare, piper.
Salata cu inimi de palmier si tofu – Inimi de palmier, avocado, tofu, salată verde, roșii, măsline Kalamata, ceapă roșie.
Dressing: oţet balsamic, ulei de măsline, sare, piper.
Salata cu gemeni de schinduf si lucerna – Varza, porumb, morcovi, castraveti, salata verde, rosii cherry, germeni de lucerna, germeni de schinduf, coriandru, patrunjel, ghimbir, ulei de masline, sos de soia, zeama de lamaie, sare, piper.
Tofu ginger steak – Tofu, orez basmati, usturoi, ceapa, ghimbir, ardei iute, zahar brun, sos de soia.
Aloo Gobi – Conopida, cartofi, ceapa, rosii, orez basmati, coriandru verde, ghimbir.
Souffle de legume – Vanata, dovlecel, branza sarata, ardei rosu, ardei galben, oua.
Sote de broccoli si nuci caju – Tofu, broccoli, ardei gras roșu, verde și galben, caju, ghimbir, piper cayenne.
Kedgeree cu avocado si rosii – Orez basmati, linte verde, ghee, ulei de floarea soarelui, ceapa, chimen, cardamom, dafin, avocado, lamaie, rosii, coriandru.
Paste cu legume a la Satya – Paste integrale, dovlecel, ardei gras verde, roșu, galben, ceapă, ciuperci Champignon, sos de roșii, ulei de măsline, usturoi.
Mix de paine – Chappati, paine de malai, paine cu salvie si ceapa, chifla integrala.

 

 

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

1 Comentariu

Lasa un comentariu