0

Ingrediente:

  • 4 rosii
  • 3 catei de usturoi tocati
  • 30 ml ulei de masline
  • oregano – dupa gust
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper proaspat macinat

Se taie rosiile pe jumatate, se scot semintele (cu o lingurita) si sucul acestora. Pulpa ramasa se taie in cubulete care se amesteca cu usturoiul tocat fin, uleiul de masline, patrunjelul verde, oregano, sare si piper. Condimentele se pun in functie de gust. Se acopera si se lasa la temperatura camerei cel putin 30 de minute, dar nu mai mult de 1 ora pentru ca aromele sa se intrepatrunda. 😉
Painea se taie felii si se pune pe gratar sa se rumeneasca putin, sau poate fi bagata la cuptor unsa cu ulei de masline pana prinde culoare.
Cand painea s-a racit se adauga cate o lingura generoasa din amestecul de rosii si se serveste imediat.

Bruschete Tuscany

Sa aveti pofta de sanatate!

 

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter
Etichete:,

Lasa un comentariu