0

Aceasta reteta are un iz mediteraneean, proaspat si aromat. Branza Halloumi, o specialitate cipriota, se poate prepara cu incredere pe gratar, intrucat este singurul tip de branza care nu curge cand se incalzeste, iar restul ingredientelor alese completeaza savoarea si consistenta preparatului. 

Ingrediente:

  • 4 felii de paine integrala
  • branza Halloumi
  • pesto de busuioc
  • 1 dovlecel mic –  feliat
  • 10 ciuperci Champignon –  tocate julien
  • marar tocat
  • 150 ml smantana de gatit

Se pune painea pe gratar pe ambele parti pana cand este usor rumena. Tot pe gratar se pun feliile de dovlecel si branza Halloumi feliata. In acelasi timp se pune o tigaie pe foc cu cativa stopi de ulei, ciupercile pe care le tragem putin la tigaie, adaugam smantana, sare, piper si marar. Se aseaza pe felia de paine astfel: pesto de busuioc, dovlecelul, branza si ciupercile.

Le gasiti in meniul Satya aici: http://satya.ro/meniurestaurant/bruschete-cu-halloumi-si-pesto-de-busuioc-175-g

 

_STI6494

Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter
Etichete:,

Lasa un comentariu