0

Ingrediente pentru 1 portie:

  • 1 avocado
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 catel de usturoi
  • cateva frunze de coriandru proaspat
  • cateva semnte de rodie (pentru decor)
  • suc de rodie
  • suc de lamaie
  • sare
  • piper

Se imparte avocado in 2 parti egale. Ambele jumatati se curata de coaja. Jumatate se pune deoparte – urmeaza sa fie umplut si jumatate se taie cubulete. Umplutura se face astfel: se amesteca cubuletele de avocado cu usturoiul, ceapa verde si coriandru – toate tocate marunt, peste care se pune sucul de rodie si lamaie, sare, piper. Pentru un gust mai intens se lasa la frigider 30-40 de minute inainte de a fi servit. Cand urmeaza sa fie servit, se pune amestecul in jumatatea ramasa.

DSCF7136

Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu