0

Ingrediente pentru 1 portie:

  • 2 felii de ananas
  • 7-8 migdale
  • 10 merisoare uscate
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 linguri zahar brun
  • rom alb

Se curata doua rondele de ananas, una se pastreaza intreaga iar una se taie in sferturi. Se incinge o tigaie cu cele 2 linguri de ulei in care se pune ananasul, se rumeneste pe ambele parti apoi se adauga merisoarele si migdalele. Dupa ce sunt rumene merisoarele si migdalele se adauga zaharul. Cand este zaharul caramelizat se adauga 20 ml de apa, sare dupa gust si 10 ml rom alb. Cand in tigaie s-a format sosul adaugam si un praf de scortisoara.

Se serveste cald, decorat cu menta proaspata!

_CRS52721

Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter
Etichete:, ,

Lasa un comentariu